Sokken met foto bedrukken

Wij hebben inmiddels al honderden klanten gelukkig gemaakt met een eigen foto op een sok. Maar hoe gaat dit proces nu in zijn werk en waarom kan je dit niet aan iedere drukkerij vragen? Wij leggen je in onderstaand artikel meer uit over de stappen die erbij komen kijken wanneer jij een sok met jouw foto laat bedrukken.

Wat is bedrukken eigenlijk?


Onze sokken worden bedrukt met de gewenste kleur en foto. Dat houdt in dat in feite alle sokken hetzelfde zijn, namelijk witte sokken zonder een afbeelding. Bij het bedrukken wordt er een kleurlaag over de gehele sok met inkt gedrukt. Daardoor kunnen wij alle type afbeeldingen, prints, verhalen of letters op de sokken zetten. Bedrukken betekent ook dat het niet “geborduurd” is. Het is een inkt die over de stof heen is gedrukt. Daardoor is het sneller aan slijtage onderhevig. Een geborduurd patroon wordt juist wel vaak gebruikt voor een embleem of logo.

Hoe werkt het drukproces?

Wanneer je sokken met een foto koopt dan gaan deze direct naar drukker. Deze blijft on hold staan totdat wij hem vrij geven. De foto en bestelling worden bekeken en gepositioneerd zodat je het meeste plezier hebt van de foto. Wanneer de foto twijfelachtig is nemen we contact met je op. Dit proces doen we gemiddeld binnen 4 tot 6 uur, waardoor jouw sok binnen een dag verzonden is naar de drukker en het proces verder gaat.

Stap twee is het verzenden naar de wachtrij waar vervolgens de gewenste afdruk wordt geïnstalleerd op de printer. Daarna komen de sokken in het fullfilment center. Vanuit hier worden ze met DHL verstuurd naar ieder adres in Nederland of België.

Wanneer ga jij jouw sokken uitkiezen?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *