Gepersonaliseerd kerstcadeau

Ben je ook aan het aftellen tot kerstmist of heb je simpelweg een leuk cadeau nodig voor iemand in jouw omgeving? Met een gepersonaliseerd kerstcadeau weet je al dat je de show gaat stelen! Het is laagdrempelig, zorgt voor humor of is de ideale ijsbreker. Want wees eerlijk, vrolijke sokken met een vast printje, dat verwacht iedereen natuurlijk al. Ieder jaar opnieuw met een ander printje en leuk verpakt. Maar met een gepersonaliseerd kerstcadeau kan je iemand echt verrassen!

Kerstsokken met een foto

Een van de dingen waar je voor kan kiezen is een sokken met een foto. Er zijn steeds meer aanbieders van deze sokken. Hartstikke leuk natuurlijk, maar waar moet je nu op letten als je deze sokken gaat bestellen? Ten eerste zijn er veel aanbieders met sokken die uit China komen en daar worden geproduceerd. Je kan je voorstellen dat het natuurlijk best een tijdje kan duren voordat producten vanuit China hier zijn. En de corona perikelen houden daar natuurlijk ook vaak nog een slag om de arm, waardoor het zomaar kan zijn dat jouw product pas na oud- en nieuw binnen komt. Daarom leveren wij enkel producten met leveranciers uit Europa, zodat jij binnen de beloofde tijd van jouw cadeau kan genieten.

Kerstoutfit kopen

Natuurlijk kan je het ook groter aanpakken. Zit je door corona even niet met je grootouders aan tafel, maar vond je dat gezichtje toch wel heel aangenaam om tegenaan te kijken? Dan kan je deze natuurlijk ook gewoon printen op een kersttrui, zodat je toch een gezellige kerst samen hebt. Benieuwd naar onze kersttruien? Wij hebben verschillende varianten, en kunnen op aanvraag nog meer kleuren leveren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *