Sokken

Toont alle 11 resultaten

Sokken met foto

Opzoek naar sokken met jouw eigen foto? Wij voorzien je van een origineel cadeau voor ieder moment. Wanneer je sokken bij Selfieprints besteld, dan gaan deze direct naar de drukkerij. Doordat al onze leveranciers in Europa zitten, kunnen wij de door jouw bestelde paar sokken binnen 5 tot 7 werkdagen leveren.

Staat jouw kleur sokken er niet bij of ben je benieuwd naar andere opties? Stuur ons een berichtje en we kijken wat er nodig is.


Bedrukte sokken met foto

Ben je opzoek naar bedrukte sokken met een foto van je vriend of vriendin? Selfieprints.com levert vaak binnen 1 werkweek en altijd binnen 7 werkdagen (door vertraging levering corona-maatregelen onder voorbehoud) de door jouw bestelde sokken. Onze producten worden altijd in Nederland of Duitsland gedrukt. Hierdoor zijn wij verzekerd van een succesvolle samenwerking en kunnen wij jou beloven dat jouw sokken snel binnen komen. Gepersonaliseerde sokken zijn een verrassend en leuk cadeau voor iedereen. Geef het aan je vriend, collega of kleinkind. Het tovert bij iedereen een lach op zijn of haar gezicht. Ben je benieuwd of jouw foto wel voldoet aan de gewenste eisen? Stuur ons een berichtje via WhatsApp of via het contactformulier. Niet iedere foto is natuurlijk hetzelfde, dus wij denken altijd met je mee.

Sokken voor hem en haar

We hebben altijd sokken in allerlei kleuren op voorraad en ze zijn unisex! Dat wilt zeggen dat je ze voor iedereen kan bestellen. Voor je vriendengroep, collega of je beste vriend(in) of toch liever de kat van je vader afbeelden? Jij verzint het en wij regelen jouw foto. Bij bestelling van minimaal €50,- ontvang je de sokken ook thuis zonder verzendkosten. Wanneer bestel jij sokken met een foto voor jouw favoriete persoon?