Mondkapjes

Toont alle 6 resultaten

Zelf ontworpen mondkapjes

Een mondkapje kopen van hoge kwaliteit en die wasbaar is? Wasbare mondkapjes zijn duurzaam, zitten lekkerder en het leukste; je kan er op laten printen wat je wilt!

Tegenwoordig zijn mondkapjes niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Op enkele plekken is het dragen van een mondkapje verplicht, zoals in het openbaar vervoer of wanneer je niet voldoende afstand kunt houden.

19,50
Aanbieding!
12,50
12,50

Er geldt nu het dringende advies om een mondkapje te dragen wanneer je je in openbare ruimtes begeeft. De mondkapjes van Selfieprints bieden bescherming en zien er ook nog eens leuk uit. Het fijne aan deze mondkapjes is dat je ze kunt hergebruiken. Door de mondkapjes te wassen op minimaal 30 graden denk je aan het milieu en aan het tegengaan van de verspreiding van COVID-19. De mondkapjes van Selfieprints zijn van 100% katoen en filteren uitgeademde lucht. Deze zogeheten niet-medische mondkapjes filteren niet de lucht die je zelf inademt, maar voorkomen dat je anderen besmet. Na het dragen van het mondkapje kun je deze wassen op 30 graden. Shop je favoriete mondkapje en stay safe!