Een groot deel van ons assortiment is custom made. Dat wilt zeggen dat de productie pas start na bestelling. Daardoor is de levertijd 5 tot 7 werkdagen. Tijdens het proces word je continu op de hoogte gehouden van de voortgang van je bestelling.

Stap 1
Bestelling

Je plaatst je bestelling via onze webshop bij Selfieprints. Heb je gekozen voor een eigen design? Dan gaan wij hier dezelfde dag nog mee aan de slag. We controleren de kwaliteit van de ingestuurde afbeelding en plaatsen deze in het ontwerp. Vervolgens gaat deze naar de drukker.

Stap 2
Drukkerij

De bestelling is bij de drukker ontvangen en wordt binnen 1 dag verwerkt. Daarna wordt deze naar het fulfilmentcenter gebracht en gaat deze op transport, meestal met DHL.

Stap 3
Bezorging

Je bestelling wordt binnen 3 dagen aangemeld bij DHL. Afhankelijk van de leverancier duurt transport 3 tot 4 dagen. Onze leveranciers zitten in Duitsland of Tsjechië, waardoor dit langer duurt. Heb je een track en trace van DHL ontvangen? Het is een internationaal transport. Deze kan je hier tracken.

Stap 4
Enjoy

Hoera! Na een week heb je je bestelde product binnen. Al klaar om iemand te verassen met je cadeau? Of eindelijk die warme sokken tegen je koude voeten?

Icons gemaakt door DinosoftLabs van www.flaticon.com