Veelgestelde Vragen

Heeft u vragen over onze webshop? Wellicht vind u ze hier.

Wat zijn de levertijden van Selfieprints?

Wij streven ernaar om het door jou gekochte product binnen 2 tot 3 werkdagen verzonden te hebben. In drukke perioden kan deze besteltijd oplopen, maar dit zal altijd in het afreken proces worden uitgelegd. Heeft een product een langere levertijd? Dan vind je dit bij de productbeschrijving

Welke betaalmethodes accepteren jullie?

Wij accepteren vrijwel alle gebruikelijke online betaalmethodes. Ideal, creditcard, Mister Cash/Bancontant zijn enkele voorbeelden. Achteraf betalen bieden wij helaas (nog) niet aan.

Kan ik de producten terugsturen?

Zoals wettelijk bepaald heb je 14 dagen bedenktijd op de aankoop. Uitzonderingen zijn de producten op maat zijn bedrukt. Dit geld vanaf het moment dat je het product ontvangen hebt. Let op: Je dient zelf de retourkosten te betalen. Wij maken na retourzending binnen 1 week het aankoopbedrag met verzendkosten over.

Hoe kan ik jullie bereiken?

Je kan ons bereiken via het formulier hiernaast of via service@selfieprints.com. Daarnaast kan je ons bereiken via de online chat.

Vragen? Stuur ons een mailtje!

Heb je vragen over een van onze producten, de verwachte levertijd of een van je bestellingen. Vul het formulier in en ontvang binnen 24 uur een reactie.

  Contact opnemen met ons?

  Mail: service@selfieprints.com
  WhatsApp: 0630598742 

  Onze adresgegevens

  Straat: Biesveld 24,
  Postcode: 4891NW
  Plaats: Rijsbergen

  Kvk-nummer: 65882881
  BTW-nummer: NL856302478B01

  (Geen bezoekadres)